+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 07.12. - 13.12.2015 (ВІДЕО)

Анонс:

«Земельну аферу» у місті обговорили  депутати Рівнеради. 32 студенти рівненських вишів завершили стажування в підрозділах Рівненського міськвиконкому.  Рівненські активісти розпочали збір книжок для бійців «Азову», які нині перебувають на Сході. Рівненські господині наліпили 10 тисяч вареників для бійців АТО.

Члени нового Рівненського міськвиконкому зібрались на своє перше засідання. У Рівному голову обласної Федерації профспілок кинули у смітник. Для одиноких та соціально незахищених рівнян волонтери збиратимуть подарунки. У МЕГУ говорили про люстрацію.

Наступного року Рівне засяє яскравіше. Рівняни поділилися рецептами боротьби з корупцією. На Рівненщині у Корецькому та Млинівському районах  зафіксовано зростання гепатиту «А». 11 грудня відбудеться прем’єра рівненської версії рок-опери «Біла ворона». Рівнянам у кафе та ресторанах дозволили  святкувати Новий Рік до ранку. Шепетівська міська рада намагається повернути у комунальну власність підприємство теплових мереж.

Сільгоспвиробники Рівненщини протестували під стінами ОДА. Рятувальники розповіли рівнянам  про правила безпечного поводження з піротехнічними виробами. Рівненський школяр створив чудо-каску для бійців АТО. У Покровському соборі  відбулося богослужіння з нагоди 15-річчя Рівненської духовної семінарії та 10-річчя з дня упокоєння митрополита Даниїла.

У Рівному перейменують п’ять вулиць. Рівненська філармонія відсвяткувала концертом своє 75-річчя. У Рівному засідала бюджетна комісія міста. У МЕГУ пройшов щорічний конкурс щедрівок та колядок.

Схожі статті