+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 07.11-13.11.2016 (ВІДЕО)

Анонс:

На Рівненщині невідомі намагалися заблокувати службовий автомобіль волинських прикордонників. Національна поліція області виступила ініціатором перевірки рівня довіри населення до своєї структури. Рівняни пасивні до голосування. 5 листопада у Рівному розпочали свою роботу пункти для голосування за проекти «Громадського бюджету». Рівняни сказали «так» нововведенню «електронного квитка». Учасники третього волонтерського потягу Єднання України «Труханівська Січ» побували у Рівному. У Рівному письменниця Алла Гутніченко презентувала дві книги для підлітків у жанрі «фентезі». Рівне перетворилося  на центр стилю, креативу та краси. Адже саме тут вп’яте організували відкритий відбірковий тур Чемпіонату України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та макіяжу  «Бурштинові зорі – 2016».

Реконструкція «Авангарду» може бути під загрозою. Адже  в наступному році на місто буде покладено нові фінансові обов'язки, через що коштів може не вистачити. Майже 20 тисяч гривень  поцупили з церкви на Рівненщині. У дію входить новий «антирейдерський закон», який з одного боку ще більше захищає майнові права людей, а з іншого збільшує відповідальність,  що лежить на плечах державних реєстраторів. Одещиною керуватиме уродженка Рівного. Дорожня карта для учасників АТО. Так, громадська організація «Юридична сотня» за власний кошт видала спеціальну пам’ятку для військовозобов’язаних, військовослужбовців та ветеранів АТО. Рівняни слухатимуть ще більше української музики. Від сьогодні почи

Рівняни мають можливість лікуватися у провідного фахівця із закордону. Рівне потрапило у десятку найкомфортніших українських міст. За процесом децентралізації на Рівненщині можна спостерігати в Інтернеті. У Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці відбувся поетичний марафон «Made in Polska», присвячений Дню Незалежності Польщі. Перевірити себе на знання рідної мови мали можливість студенти, викладачі та ректорат Острозької академії. У парку «Хімік», що на мікрорайоні Ювілейний, відбувся захід приурочений 10-ти річчю створення і діяльності Всеукраїнської громадської організації людей з інвалідністю по зору «Генерація успішної дії» та Міжнародному дню незрячих.

Рівненська поліція залишилась без керівника. Рівняни із новими паспортами. З 1 листопада всі громадяни України мають право отримати паспорт нового зразка, а саме ІД-картку. Вже рік часу автовласники краю користуються послугами реоргарганізованого МРЕО, а на дорогах за ними стежать патрульні. Як перемога Дональда Трампа позначиться на наших взаємостосунках з Америкою і чого слід очікувати від нового Президента Сполучених Штатів. У Рівненській області продовжують зростати ресурси місцевих бюджетів. У Рівному людям старшого віку можна здобути освіту в «Університеті третього віку». В обласний центр завітав директор Інститут трансформації суспільства Олег Соскін, аби розказати, які головні складові бренду міста. Алея з кленів з’явилася сьогодні у парку «Хімік». Північні райони Рівненщини цієї ночі засипало першим снігом.

Мешканці Рівного таки невиправдано переплачують за комунальні послуги. Рівненська скарбівня знову в плюсі. Експерти прозвітувались про виконання бюджету за 9 місяців, про надходження та зміни у видатках. На Рівненщині обрано трьох керівників  районів. Рівнянка Галина Вокальчук презентувала персональну виставку світлин під символічною назвою «По цей бік трави». 11 листопада День Незалежності відзначають сусіди України - поляки. Відтепер через мережу Інтернет можна дізнатися, хто із депутатів відповідає за добробут того чи іншого округу. Медовий туристичний маршрут планують запустити на Рівненщині. Школярка з Рівненщини отримуватиме президентську стипендію.

Схожі статті