+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 06.06.-12.06. 2016 (ВІДЕО)

Анонс:

У  Рівному «Сфера-ТВ»  на майдані Незалежності до Дня захисту дітей розважала малечу. В Острозькій академії відбулася зустріч випускників. У Рівному журналісти у своє професійне свято перевірили свої знання з ПДР та пройшли тест-драйв.

Рівняни проти собачого розплідника поблизу своїх осель. На Рівненському полігоні «воювали» журналісти. У МЕГУ складати сесію приїхали студенти із Грузії. У Рівне завітав бандурист-революціонер.

В Острозькій академії роздали гранти на понад 130 тисяч гривень. З нагоди  Дня журналіста у Рівному відбувся турнір з боулінгу між представниками місцевих ЗМІ. У Рівненському краєзнавчому музеї відкрили виставку екологічно чистих іграшок. Бійця «Айдару» звинувачують у незаконному зберіганні зброї. В Рівному презентували звітну виставку-конкурс робіт  підліткових клубів міста.

На Рівненщині з початку року виявили 12 транспортних засобів із перебитими номерними знаками. У Рівному безкоштовно щеплюють собак та котів від сказу. Бюджет Рівного планують покласти на депозит.

Рівненський аеропорт може відновити свою роботу та здійснювати чартерні рейси. Про гроші на утеплення кілька десятків комунальних закладів Рівного говорили на бюджетній комісії. З осені рівняни, які не приватизували свою квартиру, вимушені будуть її або викупити, або винаймати. В ОК «Захід» розповіли про матеріальне забезпечення особового складу та псевдоволонтерів.

Схожі статті