+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 05.09.-11.09.2016 (ВІДЕО)

Анонс:

Більше тридцяти жителів Рівненщини хворіють на муковісцидоз. На Рівненському сміттєзвалищі для видобутку газу вже пробурили кілька свердловин. У Рівненському зоопарку планують переселити левів.

Про бурштин та «безголовість» Рівненської обласної ради говорили депутати на засіданні президії. У Рівному мешканці мікрорайону Макарова-Пржевальського 12 років не можуть отримати  право власності на земельні ділянки. У Рівному одне ОСББ відразу на два будинки.

Експерти з Польщі з’ясували плюси та мінуси життя у Рівному. Рівненські поліцейські та рятувальники здали кров для онкохворих дітей. У Держгеонадрах назвали компанії, які намагаються в обхід процедури отримати спецдозвіл на видобуток бурштину на Рівненщині. Спортсмени з Рівненщини змагатимуться на Паралімпійських іграх  у Ріо-де-Жанейро. У Рівному 215 дітей, батьків яких позбавлено прав на виховання.

Рівненська обласна рада Рівного має керівника: чи надовго? На Рівненському полігоні резервісти відточують свою майстерність. Рівненська дитячо-юнацька спортивна школа №4 повністю оновилася. У Рівному є нерегульовані пішохідні переходи, які несуть загрозу для життя людей. У рівненській бібліотеці можна друкувати на 3D-принтері.

Микола Драганчук поки що буде головою Рівненської обласної ради. На 69 році життя перестало битись серце екс-голови Рівного Володимира Мороза. У Рівному чоловіку інкримінують позбавлення волі до п’яти років через власне бачення політичної ситуації в країні. Микола Кучерук шукав власника провокаційного плаката. У Рівному триває реконструкція спортивних майданчиків.

Схожі статті