+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 04.04.-10.04.2016 (ВІДЕО)

Анонс:

У Рівному завершили опалювальний сезон. На Рівненському полігоні завершилися тактичні заняття  з бойової підготовки новоствореної бригади ЗСУ. У Рівному пройшла акція з профілактики гепатиту С. Перша домашня гра для рівненського «Вересу» закінчилася поразкою.

Сергій Князєв став новим очільником поліції Рівненщини. Благодійник у Кузнецовську зробив дитячий майданчик для особливих дітей. На стадіоні «Авангард» закриють центральний вхід. У Рівному вперше прозвучать «Сім слів Христа».

Обласні обранці відмовили фірмам у виділенні земель, багатих на бурштин.  Рівненська облрада просила  не скорочувати кількість медпрацівників. У шостій школі Рівного відкрили пам’ятну дошку герою АТО Дмитру Свідерському. На Рівненщині бійцям АТО дарують  іменні ножі. Служба автомобільних доріг Рівненщини отримала вдвічі менше коштів на обслуговування місцевого покриття.

Депутати Рівненської обласної ради прийняли зміни до бюджету. У Рівному відкрилася перша в Україні арт-галерея сучасного ковальства. Сто правоохоронців патрулюватимуть вулиці Рівного поки не з’являться нові полісмени. Для студентів факультету журналістики МЕГУ презентували  фахові навчальні посібники. У рівненському виші виховують лідерів. За ініціативи Рівненської райради в  АТО відправиться гуманітарний вантаж.

Військові ОК «Захід» знову фіксують порушення режиму припинення вогню в зоні АТО. Чи реформують реабілітаційний дитячий центр, що знаходиться в Рівненській обласній лікарні? Бійці спецпідрозділу «Дніпро-1» перебувають у Сарненському районі. Рівняни продовжують гідно представляти Україну на світовій бійцівській арені. Рівненських фотокореспондентів закликають пройти тест на професійність.

Схожі статті