+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 03.10 по 09.10.2016 (ВІДЕО)

Анонс:

Ветеран АТО з Рівного Сергій Стрілець сподівається на справедливий суд у своєму місті. З 1 листопада цього року кожен громадянин України зможе отримати внутрішній паспорт у вигляді  ІД картки. Петро Порошенко зрівняв права військовослужбовців щодо грошового забезпечення. Собака друг людини. Проте не рідко, люди стають жертвами чотирьохлапих. Органний зал з ілюмінацією. Свято для поціновувачів смаженого.

Підприємці, влада і громадськість. Всіх цих людей у Рівному об’єднає одна спільна справа – пошук інвестора для рідного краю. Креативних та талановитих рівнян запрошують на TEDx. 6 жовтня у Рівному відбудеться офіційне відкриття Центру Україно-Грузинської Дружби «Сакартвело». Одне ОСББ відразу на два будинки. Бунт аграріїв. Таким чином селяни хочуть привернути увагу до проблеми голоду, яка вже надзвичайно гостро стоїть в Україні. У Рівному свято картоплі. 14 - 16 жовтня на стадіоні "Мототрек" у Рівному вперше проходитиме фестиваль-ярмарок «Бульба-фест».

У Рівному будівельники із усієї області заговорили про наболіле. Великий перепис собак. У місті з 8 по 10 жовтня проходитиме підрахунок безпритульних чотирьохлапих. Неподалік Сарн хочуть звести теплову міні-електростанцію. У Рівному відбудеться офіційне відкриття Центру Україно-Грузинської Дружби «Сакартвело». Подарунок для учасників АТО. Рівненська співачка Христина Панасюк презентувала новий альбом «Сили добра».

На Рівненщині стартує опалювальний сезон. 8 жовтня у Рівному відбудеться сільськогосподарський ярмарок. Рівненські полісмени продовжують навчатися. У Рівному відбудеться третій етнофестиваль «Лірницька Покрова у Рівному».

З сьогоднішнього дня у Рівному здорожчала вода та водовідведення, однак населення про це поінформованe не було. Казначейство країни поповниться за рахунок субсидій. На Поліссі може з’явитися теплоелектростанція потужністю не більше п’яти мегават. У гостях в найбільшого текстильного підприємства країни. Юні знавці хімії відвідали рівненський Льонокомбінат. 8 жовтня у Рівному відбудеться сільськогосподарський ярмарок.

Схожі статті