+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 01.02-07.02. 2016 (ВІДЕО)

Анонс:

На Рівненщині Олександрійська школа-інтернат змінила напрямок своєї роботи. У рівненських дитячих садочках зросли ціни на харчування. На Рівненщину з’їхалися хорові колективи з усієї України, аби заколядувати.

У Рівному відзначили 72 річницю визволення міста від фашистських загарбників. Рівненські антикорупціонери вирішили створити спільну платформу для боротьби із корупцією. Рівняни вшанували пам'ять Кузьми, який рік тому загинув у ДТП. У Рівному багатоповерхівки готують до літа.

Рівнян просять здати кров для онкохворих діток. Як не стати жертвою лікарської помилки? Поради спеціалістів. На Рівненщині обговорили  кращі ідеї розвитку активного туризму.

У Рівному записку священику за здоров’я чи за упокій тепер можна передавати через інтернет. У Рівному розробили фітнес-маршрут вздовж берега Усті. Комік Георгій Делієв у Рівне привіз виставку картин  «Рівно 20». У Рівному активно взялися за впровадження англійської мови у повсякденне життя.

Остаточне рішення про те, чи буде сьома хвиля мобілізації, вирішить Генштаб наприкінці березня. У Рівному планують відкрити професійну школу спідвею. Про економіку, промисловість та бюджет говорили  на колегії Рівненської ОДА. Рівненщина лідирує у впровадженні системи Prozorro.

Схожі статті