+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 31.10.-06.11.2016 (ВІДЕО)

Анонс:

Громадськість продовжує жваво обговорювати подані чиновниками різних рангів декларації. Судове засідання по справі ветерана АТО Сергія Стрільця знову перенесли.

Спецпризначенці повернулись додому. Чотири місяці посилених тренувань позаду і вже найближчим часом бійці КОРДу розпочнуть виконання своїх обов’язків. Депутати Рівненської облради знову готують звернення щодо бурштину. Світ сьогодні відзначає Міжнародний день вегана. На Рівненщині вже всьоме обиратимуть кращу книгу, видану на теренах області.

Рівненщина втратила двох військовослужбовців у зоні АТО в Донецькій області – Миколу Саюка та Сергія Кочетова. Рівненську медицину реабілітують. Світовий банк продовжує реалізовувати проект, покликаний модернізувати і зміцнити місцеві медзаклади та їх оснащення. Нещодавно лікарі Центру лапароскопічних та малоінвазивних хірургічних втручань провели унікальну операцію. Острозька академія знову встановила рекорд України. На дороги міста, після нетривалої перерви, повертається «Нічний тролейбус».

Борги, ремонт та купівля спецтехніки - три питання, які мають бути вирішені у Рівненському аеропорті. Три фірми виявили бажання закупити швидкі для лікарень Рівненщини. На Рівненському льонокомбінаті доукомплектовують трикотажний цех сучасним німецьким устаткуванням. Термін подачі заяв на вступ до патрульної поліції Сарн продовжено до 15 листопада. Чи зверталися вже до медиків рівняни із симптомами грипу та ГРВІ та як вберегти себе від захворювань. Для учасників АТО розробили спеціальну пам’ятку. У Рівненський обласній бібліотеці усіх охочих знайомили із давнім  музичним мистецтвом, що лунало на теренах нашої держави, а нині намагається відродитися.

У Рівному прощалися із загиблими у зоні АТО воїнами Миколою Саюком та Сергієм Кочетовим. На Рівненщині  обласні депутати  вирішили легалізовувати видобуток бурштину власними силами і не чекати змін в законодавстві. У Рівному відбулось вшанування пам’яті  Клима Савури з нагоди 105-ї річниці  його дня народження. Брудні, розмальовані та з неприємним запахом - такими є більшість ліфтів у Рівному. Рівненський учень поїде представляти Україну в Абу-Дабі. Понад 70 боксерів змагались за першість у 17-му міжнародному турнірі пам’яті Анатолія Яндали.

Схожі статті