+380673870816 +380673870816

Новини Рівного за тиждень 19.05.-25.05.2014

Анонс:

У Рівному мешканці Поштової домагаються ремонту вилиці за допомогою левів. Голова Рівненської ОДА питав думку районів щодо призначення Миколи Щирука головним міліціонером краю. На Вічі люди голосували "за" та "проти" призначення Миколи Щирука на посаду начальника УМВС Рівненщини. На  своє 25-річчя ансамбль танцю "Полісяночка"  подарував рівнянам концерт. Рівненські пластуни у День Європи  влаштували символічну акцію. До Рівненського інституту Університету "Україна" завітали випускники усіх років.

Рівняни протестують під стінами УМВС проти нового начальника обласної міліції. Робоча група з нардепів вирішуватиме долю видобутку бурштину на Рівненщині. Рятувальники Рівного перед початком купального сезону нагадали  правила поведінки на воді. Рівнянам, що мешкають на Кавказькій,  не подобається сусідство   із благодійним фондом "Відвага". На Рівненщині в Острозькій академії одночасно 1475 осіб читали Острозьку Біблію.

На Рівненщині копачі бурштину хочуть працювати легально. У Рівному працівники дитсадка  перерахували  для  військових свій одноденний заробіток. Рівненські міліціонери контролюють  правопорядок на Сході України. У Рівному на Пагорбі Слави, не зважаючи на мораторій, продовжують будувати. Олег Ляшко відвідав Рівне.

Будівельники Рівненщини  пропонують студентам МЕГУ безкоштовні бази практик. Школярам Рівненщини перед літніми канікулами нагадали про правила поводження з електроприладами. У Рівному ОСББ Мельника, 6 цьогоріч відмовилося від участі в муніципальній програмі.

Міліція Рівненщини готова забезпечити правопорядок під час виборів спільно з громадськістю. У Рівному завершують останні приготування до виборів 25 травня. До Рівного приїхав голова Люстраційного комітету. На Рівненщині пройшов щорічний обласний фестиваль-конкурс "З вірою в майбутнє". У Рівному  вже вшосте відбулася бізнес-вечірка для ділової молоді. 

Схожі статті