+380673870816 +380673870816

Нікому не треба? Рівненський радіозавод знову не купили

Фото з просторів інтернету

Фонд держмайна не зміг провести приватизаційний аукціон із продажу 50% +1 акцій ПАТ «Рівненський радіотехнічний завод», оскільки на  торгах були відсутні учасники.

Рівненський радіозавод не здійснював господарської діяльності з 2013 року та був визнаний банкрутом.

Однак фінансова звітність протягом процедури банкрутства не формувалася та не подавалася через те, що ліквідатор не отримав від попереднього керівництва первинних бухгалтерських і фінансових документів товариства.

Основний вид економічної діяльності за КВЕД: 26.30 «Виробництво обладнання зв'язку».

Аспекти:

  • На земельній ділянці розміщується розплідник собак (тибетських мастифів), який належав колишньому керівнику ПАТ Юрію Бойко.
  • На земельній ділянці також розташовані об’єкти нерухомості, що перебувають у власності третіх осіб.
  • На балансі підприємства перебувають активи, що не підлягають приватизації, а саме: сховище загальною площею 2555,5 кв. м. Об’єкт цивільної оборони є підвальним приміщенням корпусу №2 «літ.- Ю-6».

Розплідник тибетських мастифів на території Рівненського радіотехнічного заводу вже 9 років працює незаконно.

Земельну ділянку на вулиці Данила Галицького, 25, у Рівному самовільно зайняв екскерівник цього товариства Юрій Бойко (повний однофамілець міністра енергетики та вугільної промисловості України часів Януковича). Договір оренди, за даними сайту «Судова влада України», закінчився ще 27 листопада 2014 року.

Відтоді утримувач розплідника користується територією незаконно, без погодження з Рівненською міською радою.

Схожі статті