+380673870816 +380673870816

«Небесна колискова» завітала у гості до парку сімейного відпочинку «Sky up» (ВІДЕО)

Проект телеканалу «Сфера ТВ»  «Небесна колискова» завітав у гості до парку сімейного відпочинку «Sky up».  Там наші дітлахи влаштували справжню святкову феєрію з цікавими виступами та подарунками.   

Керівництво «Sky up»  усіх радо зустрічає й сподівається, що цей заклад стане улюбленим для рівнян.

Валентина Козійчук, виконавчий директор парку сімейного відпочинку «Sky up»:

- Все, що ми робимо для діток, це для батьків є найприємнішим. Добре поєднувати і роботу й те, що ми можемо зробити як мама. Кожен тут викладається на 100 %. І я думаю, що працювати тут буде легко всім. Сьогодні про це говорити ще рано, бо багато хочеться запланувати та зробити чимало нового.

У парку сімейного відпочинку «Sky up» як завше гамірно та весело. Проте, нині тут панує особлива новорічна атмосфера, адже в гості до дітей завітав проект «Небесна колискова». Для своїх шанувальників вони підготували спеціальну концертну програму. У гості до малечі завітали також казкові герої  Ельза та Анна з мультфільму «Крижане серце» та Міні Маус.

Ельза, Міні Маус та Анна:

- Дуже дякуємо «Sky up», що нас запросили сюди. Познайомилися з усіма, знайшли нових друзів і гарно розважилися. 

Для відвідувачів свята наш телепроект влаштував безліч дотепних та цікавих конкурсів. І звісно, на всіх учасників чекали приємні та ексклюзивні подарунки від телепроекту «Небесна колискова». Загалом, це свято запам’яталося усім - і дорослим, і малечі. Кожен отримав море позитивних емоцій, новорічний настрій та віру в чудеса.

Схожі статті