+380673870816 +380673870816

«Небесна колискова» влаштувала свято до дня Святого Миколая (ВІДЕО)

У день Святого Миколая проект телеканалу «Сфера-ТВ» «Небесна колискова» влаштував для маленьких рівнян та їх батьків справжнє свято доброти й  тепла. У дитячому розважальному центрі «Леопарк» на відданих глядачів проекту чекало чимало запальних виступів, цікавих конкурсів та подарунків. 

Новорічна атмосфера,  веселощі, дитяча щирість та море талантів панують у розважальному центрі «Леопарк».  Проект «Небесна колискова» підготував для своїх шанувальників незабутній концерт, присвячений дню Святого Миколая.  У дивовижну силу Чудотворця найбільше нині вірить малеча.

Вихованці арт-студії «Голівуд»:

- Миколай, який ходить по землі. Приносить подарунки і дарує дітям щастя. Я замовила у Святого Миколая Ельзу на ковзанах, Лалалупсі. А я ляльку, резинки для плетіння й рожеву спідницю.

Окрім замовлень Миколаю, малеча висловила і свої найщиріші побажання.

Вихованці арт-студії «Голівуд»:

- Я хочу побажати щастя і здоров’я. Щоб всі були щасливі, поважали і дружили. Щоб всі діти були здорові.

Лише найкращі виступи підготував проект «Небесна колискова» для  гостей свята. На сцені дітлахи запалюють публіку неперевершеними виступами, веселими танцями та дивують феєричними костюмами. А ще в цей день всіх зі святом вітають казкові гості, які завітали до дітвори.

Ельза та Анна:

- Я Ельза з міста Ерендел, а це моя менша сестричка Анна. Ми сьогодні раді побувати у вас на святі. Вітаємо всіх діток зі святом. Бажаємо вам багато наснаги, сили і радощів. Щоб ваше життя було сповнене казкою.

У цей день в «Леопарку» панувала особлива атмосфера. І проект «Небесна колискова» вкотре дякує всім за підтримку та любов.

Валентина Волошина,  автор та ведуча проекту «Небесна колискова»:

- Сьогодні дуже класна атмосфера.  Вони всі принцеси чекають Святого Миколая і телепрограма «Небесна колискова» дякує «Леопарку» за те, що надали змогу провести свято для діток та дорослих.

Під час святкування дочекались малюки і на свого найбажанішого гостя -  Святого Миколая  Отож, «Небеса колискова» подарувала усім учасникам дійства новорічний настрій та безмежну радість, приємні подарунки і найголовніше – віру в те, що дива трапляються. Варто в це лише повірити.

Схожі статті