+380673870816 +380673870816

"Небесна колискова" відсвяткувала свій 7 день народження з "Оскаром" та концертом

У світ казки та чудес рівненських хлопчиків та дівчаток ось уже 7 років поспіль супроводжує "Небесна колискова". Телевізійний проект телеканалу "Сфера-ТВ" днями відсвяткував свій день народження. Пройшло все за найкращими традиціями: яскраво, позитивно та по-дитячому щиро. У рамках святкування відбулося також і нагородження переможців фотоконкурсу "Казкова мить". А ще, вперше у Рівному вручили "Оскар". 

За сім років програма "Небесна колискова" стала для рівненської малечі справжнім та незмінним гідом у чарівний світ казки та чудес. У великий "клубок" позитиву, любові та драйву об’єднав навколо себе телевізійний проект найталановитіших діток міста і у рамках святкування свого дня народження. Впродовж декількох годин сцена палацу "Текстильник" випромінювала дитячу щирість, запал та дарувала дорослим незабутні хвилини насолоди. Влаштувала малеча їм і подорож у шалені "вісімдесяті".

Постановкою усіх танцювальних номерів проекту "Небесна колискова" ось уже 5 років займається Тетяна Мельник. Каже, що впродовж цього часу її незмінною музою залишаються діти.

Тетяна Мельник, хореограф-постановник проекту "Небесна колискова":

- Звичайно, що це діти. Головне, що з ними легко працювати. Вони всі дуже чудові. Їм це подобається. Це було, є і буде найголовнішим для нас.

Втім, не лише танцями та піснями розважала своїх гостей "Небесна колискова". Усі присутні мали змогу поринути і у таємничий та такий незвіданий світ фокусів. Незабутній цей день став і для вихованців проекту. Хоча святкування їх трішки і втомило, втім подарувало найголовніше - заряд позитиву та драйву.

Анна, вихованка проекту "Небесна колискова":

 - Сьогодні зіграла роль Бабусі-Ягусі, боярині та фараона. Це було трішки важко, але разом із тим і класно.

Сергій, вихованець проекту "Небесна колискова":

- Мені подобається те, що тут всі діти дружні і ми тут танцюємо різні танці.

Без маленьких талантів і їх щирої самовіддачі не було б і "Небесної колискової", - каже незмінна "мама" дитячого проекту тьотя Валя. Дітки – це найголовніше, що є у її житті. Свою безмежну любов висловила не лише словами, а й запальним фламенко.

Тьотя Валя, автор проекту "Небесна колискова":

- Я спробувала станцювати фламенко, а також співала свою улюблену пісню Лари Фабіан "Адажіо". Я хочу подякувати нашим діткам за те, що вони є і за те, що вони так гарно попрацювали.

Мовчати про свою любов до "казкової мами" не змогла і малеча. Вони разом прокричали, що люблять тьотю Валю.

Також у рамках святкування дня народження відбулося і нагородження учасників фотоконкурсу "Казкова мить". Першість та можливість місяць безкоштовно відвідувати студію "Небесна колискова" отримала Євгенія Духанова. Не менш цінні призи дісталися й іншим діткам. Втім, найголовнішою інтригою стало вручення рівненського "Оскара". За вагомий внесок у розвиток телевізійної журналістики та зокрема дитячого проекту "Небесна колискова" статуетки отримали директор телеканалу "Сфера-ТВ" Володимир Романюк та голова НСЖУ в Рівненській області Дмитро Тарасюк.

Дмитро Тарасюк, голова Рівненської обласної організації Національної спілки журналістів України:

- "Небесна колискова" – це унікальне явище в Україні. Пані Валентина за час існування проекту відзняла більше 600 програм, через неї пройшло більше 5-ти тисяч дітей. Я думаю, що ці 2 цифри є дуже промовисті.

Відтак, залишити тьотю Валю без нагороди просто несправедливо, - зауважив Дмитро Тарасюк. За свій внесок у розвиток телебачення вона отримала грамоту від Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення. Втім, найголовніше для неї, - каже Валентина Сенько, це щасливі та усміхнені обличчя її вихованців і визнання глядачів.

Схожі статті