+380673870816 +380673870816

Національний студентський союз зібрався на Рівненщині

IV міжнародний форум органів студентського самоврядування з 6 по 8 квітня проходив у місті Острозі. Братство спудеїв Національного університету "Острозька академія" спільно з Національним студентським союзом уже четвертий рік поспіль організовує цей захід. Про це повідомила прес-служба Острозької академії.
    Упродовж трьох днів понад 50 представників від органів студентського самоврядування з різних регіонів України обговорювали шляхи покращення роботи студентських організацій, заслухали від президії звіт про роботу Національного студентського союзу, вирішували проблеми організації та функціонування студентських рад.
    Форум — це також нагода поспілкуватися із головами ОСС інших університетів, дізнатися про специфіку та організацію їхньої роботи. Спілкуючись, учасники форуму обмінювалися досвідом роботи різних студентських рад. Учасники форуму також зробили свій внесок в обговоренні щодо укладання посібника органів студентського самоврядування, його форми та змісту. Упродовж роботи Конгресу Національного студентського союзу учасники запропонували теми, які увійдуть у майбутнє видання, що своєю чергою дозволить охопити більший інформаційний діапазон, розкрити кожне окреме питання з урахуванням різних думок.

Схожі статті