+380673870816 +380673870816

На телеканалі «Сфера-ТВ» стартував новий проект для талановитої молоді «Червона доріжка» (ВІДЕО)

Програма  покликана розкрити потенціал юнаків та дівчат й продемонструвати всій країні, що наша молодь успішна й заслуговує на визнання. 

Непередбачуване, феєричне, пізнавальне та талановите шоу. Програма «Червона доріжка»  з успіхом стартувала на телеканалі «Сфера-ТВ». Участь у зйомках нового телепродукту може взяти кожен, хто має талант та прагнення бути кращим.

Валентина Волошина, автор та ведуча проекту «Червона доріжка»:

- Телепроект «Червона доріжка»  не для тих, в кого є гроші, а для тих, хто має талант і створений він був саме для талановитої молоді нашого міста та цілої країни, адже для нас на телепроект приїжджають навіть відомі зірки для того, щоб місто підтримувало своїх дітей, молодь і вони потім прославляти нас на теренах Європи. 

Також у проекті «Червона доріжка» бере участь багато зіркових гостей. Відома співачка Наталка Карпа відвідала нашу студію. Її  приємно вразила атмосфера, що у нас панує  і на згадку про візит до Рівного отримала подарунки від телеканалу «Сфера-ТВ» і проекту «Червона доріжка».   

Бліц:

- Коли ти будеш варити борщ, ми тобі даруємо футболку,  коли будеш пити каву, то теж будеш про нас згадувати. І я б хотіла, щоб у твоїй студії з’явилася ще одна подяка.

- Вам я бажаю гарних рейтингів, вдячних глядачів, процвітання.

Проект «Червона доріжка» й надалі дивуватиме своїх глядачів. На вас чекає безліч сюрпризів, зіркові гості, море позитиву та головне - шанс стати відомим, завдяки своїй праці та таланту. То ж не пропустіть нагоди опинитися на «Червоній доріжці» телеканалу «Сфера-ТВ».

Схожі статті