+380673870816 +380673870816

На Рівненщині завершився Відкритий кубок України зі спортивних танців на візках

Такі змагання відбулися вперше в Україні. Їх учасниками стали 40 пар із різних регіонів. Серед них також були представники з Росії та Ізраїлю. Тим часом Рівненщину представляли 5 пар. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
    Відкритий кубок України зі спортивних танців на візках приймала саме наша область, бо останнім часом цей вид спорту тут розвивається доволі активно, підсумував начальник комунального закладу "Обласний центр з фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт"" Рівненської обласної ради Віктор Кучер. Спортсменів, які приїхали на змагання, привітав заступник голови облдержадміністрації Олексій Губанов, зазначивши, що їх участь у відкритому кубку – це вже перемога. 
    Тим часом за підсумками змагань перше місце у категорії Дуо 2 (латина) перемогу здобули представники Рівненщини – подружжя Івана і Надії Сіваків, вони також стали кращими у категорії Дуо2 (стандарт). У категорії Дуо 1 (стандарт) перше місце завоювали Володимир та Сніжана Керничні з Донецька, Комбі 1 (латина) – Валерій Бевзюк і Олена Дашкевич з Києва, Комбі 1 (стандарт) - рівняни Андрій Товстий і Наталія Колесова, Комбі 2 (стандарт) – Віталій Морозов і Гюльназ Албашева, які представляли Росію, Комбі 2 (латина) – Максим Седаков та Світлана Кукушкіна також із Росії. Усіх учасників змагань нагородили кубками та медалями.

Схожі статті