+380673870816 +380673870816

На Рівненщині завершився форум щодо створення в області регіонального ділового центру

Він зібрав більше півсотні учасників, серед яких були представники бізнесу, влади, громадських організацій, а також науковці. Форум став заключним комунікативним заходом, який відбувається у рамках створення в області регіонального ділового центру. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
    Проект спрямований на те, аби підтримувати підприємців краю. Він перш за все має слугувати комунікативним майданчиком для підприємців, влади, потенційних інвесторів. Також тут проводитимуть найрізноманітніші ділові заходи. Щоб визначити, якої саме допомоги потребують місцеві бізнесмени, упродовж місяця в області відбувалися дебати, круглі столи, а також опитування на цю тему. 
    Підсумковим дійством став форум "Регіональний діловий центр – механізм створення та модель діяльності". Його учасники працювали у трьох напрямах: "Збільшення доходів місцевого бізнесу", "Підвищення кваліфікації кадрів для бізнесу", "Спрощення процедури взаємодії "влада-бізнес". Пропозиції експертів врахують при створенні ділового центру.

Схожі статті