+380673870816 +380673870816

На Рівненщині відбувся інтелектуальний конкурс "Спортерудит"

Фото пресслужби "Спорт для всіх Рівненщини"

Черговий тур конкурсу «Спортерудит», що проходив цими вихідними на сторінці «Спорт для всіх Рівненщини» у Фейсбук,  був присвячений розгадуванню ребусів. Багато людей, тільки глянувши на ці комбінації малюнків з літерами, розділовими знаками та цифрами, швиденько відмовляються від такого мозкового штурму з думкою: «Як оце їх розгадувати?».  Насправді, це робити дуже легко, якщо знати правила.

І це довели учасники конкурсу. Хоча завдання їм було ускладнене ще й тим, що потрібно було добре орієнтуватись у велотермінах. До фіналу, розгадавши всі 20 слів, дійшли 6 учасників: Костюкевич Віталій (с. Великі Озера, Дубровицька ТГ), Буцька Ірина, Гарбовські Лев та Тимофій (м. Здолбунів), Михаревич Дарина (с. Кам’яне-Случанське, Вирівська ТГ), Мельник Михайло (с. Карасин, Клесівська ТГ). Повідомляє пресслужба "Спорт для всіх Рівненщини".

Використовуючи програму Random серед них і пройшло визначення переможця. Цього разу вітаємо нашу постійну учасницю із Здолбунова – Ірину Буцьку. Дякуємо всім та запрошуємо до наступних конкурсів.

Схожі статті