+380673870816 +380673870816

На Рівненщині стартувала Програма студентського стажування в органах місцевого самоврядування

У  Рівненській обласній раді відбулося засідання конкурсної комісії з відбору п’яти інтернів на Програму стажування студентів в органах влади та органах місцевого самоврядування. Проект здійснюється за підтримки Національного Фонду підтримки демократії. Про це повідомила прес-служба Рівненської обласної ради.

Попередньо до участі в індивідуальній співбесіді було відібрано 12 кандидатів з трьох десятків найкращих студентів та молодих науковців, які виявили бажання стажуватися в органах влади Рівненської області та подали свої анкети. Серед кандидатів - студенти та аспіранти РДГУ, НУВГП, НУ «Острозька академія», які є також активними і у громадсько-політичному житті області, цікавляться електронним документообігом, боротьбою з корупцією, соціальною політикою, освітньою сферою тощо.

[[textbanner]] 

Конкурсна комісія повідомить результати співбесіди. Таким чином стануть відомі імена п’яти кандидатів, які стануть інтернами при органах влади та зможуть безкоштовно взяти участь у тренінгах, а також відвідати Верховну Раду та Кабінет Міністрів України.

Схожі статті