+380673870816 +380673870816

Як у Рівненському районі працює проєкт «єРобота»

Підприємець Донік Ігор Васильович понад 5 років здійснює діяльність за напрямком розкрою матеріалів методом лазерної різки і фрезерування на станках з числовим програмним управлінням, задовольняючи потреби населення та бізнесу.

«З початком війни в Україні діяльність прийшлося частково призупинити, оскільки почалися проблеми з логістикою та зменшилися замовлення клієнтів. Проте зараз поступово відновлюємося. З початком війни повністю переорієнтувались на розкрій деталей для військової амуніції. Отримавши грант від держави, закупили необхідне додаткове обладнання для здійснення діяльності, що дозволить виконувати замовлення, нарощуючи клієнтську базу. За рахунок якості і швидкості виконання робіт ми плануємо зайняти лідируючі позиції з надання послуг лазерної різки у нашому регіоні, а відтак – створити робочі місця для найманих працівників», – ділиться Ігор Донік під час робочої зустрічі із заступником директора Рівненської філії Рівненського ОЦЗ Олександром Калюхом. До слова, двох працівників Ігор Васильович уже працевлаштував за направленням служби зайнятості.

Під час робочого візиту підприємцю ще раз нагадали про послуги служби зайнятості, про захищеність майбутнього шляхом легального працевлаштування найманих осіб. Не оминули увагою і нові форми стимулювання роботодавців у 2023 році.

Нагадуємо, що державна програма «єРобота» – це дієва допомога від держави для створення та розширення власного бізнесу, реалізації амбітних проєктів, генерування нових робочих місць.

Схожі статті