+380673870816 +380673870816

На Рівненщині пройшов успішно перший етап мобілізації (ВІДЕО)

В Україні розпочалася друга черга четвертої хвилі мобілізації. Перша на Рівненщині пройшла хоча і з невеликими погрішностями та в цілому успішно. Про це сьогодні під час брифінгу повідомили військовослужбовці управління ОК  «Північ». Розповіли і про ситуацію на передовій. Минулу добу там було спокійно. 

Нарешті тиша. За минулу добу над головами військовослужбовців Оперативного командування «Північ» на Сході  не пролунало жодного пострілу. 

Анатолій Прошин, начальник прес-центру управління ОК «Північ»:

- В період з 7:00 19 лютого і по 7:00 20 лютого в секторі А, де виконують завдання наші військовослужбовці, обстрілів не зафіксовано. Зафіксовано лише  2 прольоти о 18:49 в районі населених пунктів Агєєвка й  Райгородка.

Повідомили військовослужбовці і про смерть нашого земляка Петра Полицяка. За неофіційною інформацією, його тіло знайшли під завалами в Донецькому аеропорту.

Анатолій Прошин, начальник прес-центру управління ОК «Північ»:

- Солдат Полицяк Петро віддав своє життя за незалежність нашої держави героїчно обороняючи Донецький аеропорт. Проживав у селі Бобрин Млинівського району Рівненської області. Призваний 28 серпня 2014 року. Неодружений.

Триває в Україні й мобілізація. Перший етап на Рівненщині пройшов успішно. План виконали на 102%. Втім були і проблеми. 

Анатолій Прошин, начальник прес-центру управління ОК «Північ»:

- Не прибули після медичного огляду 322 військовозобов’язаних. Після вручення повісток не прибули 898 військовозобов’язаних. Кількість правопорушників, які відмовляються отримувати повістки складає 435 осіб, кількість документів поданих прокуратурою на порушників складає 1655 і кількість відкритих кримінальних проваджень складає 46.

Сьогодні в Україні розпочалася друга черга четвертої хвилі мобілізації. Втім скільки наших земляків призвуть до війська - поки невідомо.  

Схожі статті