+380673870816 +380673870816

На Рівненщині попрощались із п'ятьма Героями

На Сарненщині провели в останню дорогу загиблого Захисника Максима Городнюка.

Чоловік проживав у Сарнах. Максима мобілізували у червні 2023 року. В ході ведення бойових дій на Донецькому напрямку, з грудня 2023 року, Захисник вважався безвісти зниклим, проте хороша звістка для родина так і не надійшла. Після проведення експертизи ДНК було встановлено особу загиблого солдата Максима Городнюка. У Героя залишились батьки та брат.

Вараська громада попрощалась із захисником В?ячеславом Шараповим.

У вересні минулого року чоловіка призвали до лав ЗСУ для боротьби з окупантами. 53-річний житель Вараша зазнав мінно-вибухових травм під час виконання бойового завдання у Донецькій області.

Гощанська громада у скорботі за полеглим Захисником України Сергієм Гавулою.

Чоловік народився у селі Злазне на Костопільщині. У 22 роки Сергій переїхав у село Воскодави Гощанської громади. У січні 2024 року Герой був мобілізований до лав Збройних Сил України. Загинув чоловік 9 квітня від поранення в Донецькій області.

У Гощі останньою земною дорогою провели Героя Сергія Баглая.

Чоловік народився у селі Крилів. Після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну чоловік пішов захищати кордони рідної країни. Помер Герой 2 квітня під час проходження військової служби.

На Дубенщині попрощались із захисником Володимиром Тефтеруком.

Чоловік родом з села Добрятин Млинівської тергромади. Володимир служив в Збройних Силах України. Захисник загинув 10 квітня року в Херсонській області.

Світла пам?ять нашим Героям і щирі співчуття рідним.

Схожі статті