+380673870816 +380673870816

На Рівненщині депутати готуються до всеукраїнської спартакіади

17 вересня в Костополі на базі ДЮСШ Костопільської районної ради відбулися відбіркові змагання серед депутатів обласної, районних та міських рад з футзалу, волейболу, настільного тенісу та шашок. Про це повідомила прес-служба Рівненської обласної ради.
     Відкрив відбіркові змагання депутатів місцевих рад перший заступник голови обласної ради Михайло Кривко. На змагання прибули команди Сарненської, Здолбунівської, Радивилівської, Млинівської районних рад, обласної ради та Рівненської міської ради.
     Найбільш чисельною та підготовленою була команда Сарненської районної ради. За результатами змагань всі представники Сарненської команди зараховані до збірної команди депутатів області для участі у фінальних змаганнях Всеукраїнської спартакіади серед депутатів Верховної Ради України, Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських (міст обласного підпорядкування) рад, присвяченої 20-й річниці незалежності України, які відбудуться з 4 по 8 жовтня 2011 року в Алушті. Також до складу обласної команди включені депутати Рівненської обласної та міської, Здолбунівської, Рокитнівської та Млинівської районних рад.

Схожі статті