+380673870816 +380673870816

На Дубенщині судитимуть наркодилера

Нагадаємо, підозріле авто під керуванням 20-річного водія виявив поліцейський офіцер Привільненської тергромади неподалік села Кривуха Дубенського району.

Досудовим розслідуванням встановлено, що молодик придбав у невідомої особи та зберігав психотропи з метою збуту. Для цього подолав чималу відстань, аби 24 листопада дістатися обумовленого місця, де повинен був залишити закладки. За це мав отримати «винагороду» в 300 доларів.

В багажнику правоохоронці виявили розфасовану у чотири пакетики психотропну речовину. Результати дослідження показали, що це — амфетамін. Два пакетики психотропів він устиг закопати і на території лісопосадки.

Слідчі за процесуального керівництва прокуратури зібрали достатньо доказів та скерували до суду матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом за ч.3 ст. 307 КК України.

Орієнтовна вартість вилучених у 20-річного драгдилера психотропів — майже два мільйони гривень. Тепер йому може загрожувати від 9 до 12 років позбавлення волі.

Під час досудового розслідування судом зловмиснику було обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою, втім він вийшов під заставу в розмірі 160 тисяч гривень.

Яке покарання нестиме житель Сумщини — тепер вирішуватимуть представники Феміди

Схожі статті