+380673870816 +380673870816

Міліціонери-медики Рівненщини готуються до Євро-2012

З працівниками сектору медичного забезпечення УМВС України в Рівненській області 14 вересня проводилися навчання щодо надання невідкладної медичної допомоги потерпілим під час надзвичайних ситуацій.  

Метою проведення цих заходів було також підвищення готовності медпрацівників лікувально-профілактичних закладів системи МВС до надання медичної допомоги співробітникам органів внутрішніх справ при виконанні ними як оперативно-службових завдань, так і під час ліквідації масових заворушень при проведенні на території України фінальної частини чемпіонату Євро-2012.

Самі навчання відбувалися на території військової частини Рівного. Згідно плану-сценарію, окрім мобільної бригади СМЗ УМВС на автомобілі швидкої допомоги "Газель" з медичними укладками та інструментарієм, у складі двох лікарів, двох фельдшерів та водія-санітара, до тренувань залучалися також мобільні медбригади військової частини й станції швидкої допомоги Рівного.

Основним завданням міліціонерів "Беркуту" та військовослужбовців було утихомирити розлючений натовп та затримати організаторів й активістів, а задачею медпрацівників – надати невідкладну допомогу потерпілим. Медики демонстрували сортування "потерпілих", застосування протишокового костюма, накладання кровоспинних джгутів, асептичних пов’язок та різноманітних шин.

Схожі статті