+380673870816 +380673870816

Міліцейський об’єктив від 26.10.2013

Анонс:

Працівники міліції встановлюють обставини загадкової загибелі чоловіка. Скелет людини виявили у підсобному приміщенні господарства 62-річної мешканки села Вільгір Гощанського району.

Мисливці врятували життя чоловікові, а міліціонери затримали його кривдників. Правоохоронці за кілька годин встановили зловмисників, які викрали та нещадно побили мешканця Гощанського району.

УБОЗ затримав осіб причетних до розбою у Костополі. 17 вересня невідомі в масках напали на подружжя та вивезли їх у ліс.

Повернувся додому зниклий студент. Неповнолітнього хлопця тиждень шукали рідні та міліціонери.

Працівники міліції встановлюють місцезнаходження 14-річної Анни, яка пішла з дому ще в березні.

Керівництво УМВС України в Рівненській області провело стройовий огляд співробітників обласного управління внутрішніх справ, аби перевірити стан їх форменого одягу та зовнішнього вигляду.

Працівники міліції області підвели підсумки діяльності за 9 місяців 2013 року.

Близько сотні міліціонерів Рівненщини підтримали ініціативу керівництва взяти участь у благодійній акції "Милосердя", присвяченій Міжнародному дню громадян похилого віку та Дню ветерана.

В обласному управлінні міліції відбулася творча зустріч правоохоронців з літераторами та музикантами.

Міліціонери привітали з днем народження дівчинку, життя якої врятували два роки тому. Малеча з Березнівщини, яку відкопали з-під землі живою, святкує другий день народження.

Схожі статті