+380673870816 +380673870816

Ліфт в першому будинку, що на вулиці Льонокомбінатівській полагодили після втручання «Народного контролю» (ВІДЕО)

Тепер, аби потрапити до власної оселі не потрібно долати нескінчені сходи. Після втручання «Народного Контролю», ліфт в першому будинку на вулиці Льонокомбінатівській поремонтували.

Більшість мешканців цього дому на Льонокомбінатівській  - люди похилого віку. Долати поверх за поверхом східцями – для них була неабияка проблема. 

Лариса, мешканка будинку:

- Тяжко підніматися, кожен поверх я зупиняюся, поки дійду до 14 поверху, а ще як з пакетами ідеш, то взагалі важко.

Віктор, мешканець будинку:

- Дуже важко, внук в мене маленький і з ним погуляти вийти треба, бо діти на роботі. Були і технічні працівники і інспекції. Ми зробимо, ми все владнаємо та пройде час і так само та сама історія повторюється.

У справжньому  полоні висоти опинилося й молоде подружжя Руслан та Оксана. Гуляли з півторамісячним сином тільки на загальному балконі 14 поверху.

Руслан, мешканець будинку:

- Три тижні так. Але це не найдовший термін. Просто вже терпець увірвався, просто в нас мала дитина з’явилася і хочеться, щоб вона дихала свіжим повітрям. 

Оксана,  мешканка будинку: 

- Ось так ми гуляємо. Ця прогулянка для нас дуже не подобається.

Комунальники запевнили команду  «Народного Контролю» – проблему вирішать. І справді – ліфт запустили, ще й встановили нову кабіну підйомника. Мешканці радіють, адже важкі підйоми сходами залишились в минулому.

Віктор, мешканець будинку:

- Тут люди інваліди живуть, ходять з 9 поверху пішки.  Для них 20 хвилин туди і 20 назад треба підніматися. Потрібно такі проблеми висвітлити і показати. Дякую за висвітлення!

Людмила, мешканка будинку:

- Дуже вам вдячна, ви постійно, коли вас викликають, ви постійно є на місці. Я вдячна від своїх мешканців будинку. Коли ми звертаємося, ви ідете нам на зустріч, щиро вдячні!

Ми й далі слідкуватимемо за роботою комунальників і вимагатимемо, аби вони дбали про громадян. 

Схожі статті