+380673870816 +380673870816

Капітальний ремонт автодороги на вулиці Макарова у Рівному має відбуватися з дотриманням усіх вимог безпеки

Фото - Управління Держпраці у Рівненській області

У Рівному тривають активні роботи з капітального ремонту автодороги по вулиці Макарова на ділянці від вул. Дубенської до буд.№17. Тендер на капітальний ремонт виграло і отримало статус генпідрядника Товариство з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Будальянс груп». В рамках підготовчих робіт на ділянці автодороги перекрито рух автотранспорту, проводиться складування необхідних матеріалів, вже працює будівельна техніка.

Першочергово робочим проектом передбачено перенесення низки інженерних мереж, зокрема водопроводу та ліній електропостачання. Враховуючи складність робіт і те, що вони належать до переліку робіт з підвищеною небезпекою, 17.08.2021 на місці їх виконання за ініціативи замовника генпідрядник провів нараду за участю представників РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» та ПрАТ «Рівнеобленерго». Повідомляє пресслужба Управління Держпраці у Рівненській області.

В рамках проведення привентивних заходів участь у нараді взяв начальник відділу нагляду у будівництві та котлонагляду Управління Держпраці у Рівненській області Іван Онищук. Спільно із замовником та керівником ТзОВ «БК «Будальянс груп» було проведено аналіз проектно-технологічної документації на відповідність вимогам нормативно-правових актів. Особливу увагу було приділено виконанню робіт підвищеної небезпеки з врахуванням їх специфіки на даному об'єкті.

Також відбувся діалог посадовця Управління Держпраці з працівниками – механізаторами, будівельниками. Іван Онищук поінформував робітників про стан охорони праці на підприємствах будівельної галузі, рівень травматизму та причини їх настання, надав відповіді на запитання.

Під час спілкування посадовець наголосив на ризиках та незахищеності працівників, які працюють нелегально, адже за їх безпеку ніхто не відповідає. Гарантією безпечних умов праці та вчасної зарплати є лише належно оформлений трудовий договір.

Схожі статті