+380673870816 +380673870816

Експерти визначили, що підприємцям на Рівненщині комфортно (ІНФОГРАФІКА)

Рівненщина увійшла в трійку областей з найкращим бізнес-кліматом в Україні. Про це йдеться у матеріалах Інституту економічних досліджень та політичних консультацій.

Рівненська область поступилася лише Вінницькій та Львівській.

Рейтинг склали на основі опитування підприємців за 4 критеріями – якість ділового середовища, бізнес активність, оцінка основних регуляторних процедур – реєстрація, податкове адміністрування, перевірки.

— Позиція області у рейтингу означає, що місцевий бізнес та інвестори комфортно себе почувають в області. І не дивно, адже їм створена «зелена вулиця». І це, як бачимо, дає свої результати, — прокоментував голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

Як повідомляла "Сфера ТВ", незабаром на Рівненщині планується відкриття сучасного виробництва «Українські лісопильні» в Костополі.

Воно стане одним із найбільших новостворених деревообробних підприємств в Україні, іноземна інвестиція в яке складає 25 мільйонів євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іноземні інвестиції у 25 мільйонів євро: на Рівненщині незабаром відкриється деревообробний завод

Окрім того, упродовж останнього року в області значно спрощені умови реєстрації та ведення бізнесу, а між Рівненською ОДА та громадськими об’єднаннями підприємців налагоджено тісну співпрацю, повідомляють у Рівненській ОДА.

За словами керівника області, залучення додаткових інвестицій в нашу область є надзвичайно важливим. Тому обласна влада буде максимально сприяти як зовнішнім, так і українським інвесторам для комфортного ведення їхнього бізнесу на Рівненщині.

Схожі статті