+380673870816 +380673870816

До Рівного «Маски-шоу» привезли свою нову програму (ВІДЕО)

Комічні та артистичні «Маски-шоу» завітали до Рівного із своєю новою програмою «Маски в кубі». Напередодні виступу вони взяли участь у програмі «Червона доріжка» на телеканалі «Сфера-ТВ».

Вони знають як можна вберегти себе  від проблем та стресів сьогодення. Легендарні «Маски-шоу» вже 30 років зі сцени та екранів телевізорів заряджають свою публіку запальним оптимізмом. Цього разу вони завітали до Рівного із своєю новою програмою «Маски в кубі», в рамках свого туру Україною. Розповідають, що цей творчий доробок складається з їх кращих виступів. 

Театр «Маски-шоу»:

- Ми візьмемо свої найкращі хіти, придумаємо нове, все це з’єднаємо і це такий результат нашої 30-річної діяльності, який повинен здивувати глядачів. Це такий подарунок глядачам.

Взяли участь театрали і в програмі телеканалу «Сфера-ТВ» «Червона доріжка».  Від нашого проекту «Маски-шоу» в захваті, а ведучу вони назвали «своєю одеситкою».

Театр  «Маски-шоу»:

- Чудово. Ми хочемо ще. Весело. Бо хороше завжди притягує, а ми тільки прийшли, от у нас в Одесі є така говірка, що щасливі діти народжуються в сорочках, а в Одесі в тільняшках. А тут наша сидить в тільняшці й ми одразу зрозуміли – вона в Одесі народилася.

Сьогодні, як і завше «Маски-шоу» випромінюють життєрадісну енергію, вони переконані, що саме гумор – це найкраща панацея від усіх проблем  й радять українцям бути оптимістами.

Театр «Маски-шоу»:

- Це єдиний спосіб зараз виживати, бо оптимізм внутрішній – це той спосіб, як можна зараз гармонічно існувати й це єдиний спосіб, як вийти з кризи. Бо, якщо більше впадати в депресію, то треба піти й заборонити птахам співати й сонце не треба, щоб вставало, треба, щоб хмари стояли й молодим людям не можна закохуватися, а в пологових заборонити всім вагітним народжувати,  поки в країні порядок не настане. Це ж не реально.

Отримати більшу порцію гумору та позитивних емоцій  від «Маски-шоу» глядачі зможуть переглянувши новий випуск проекту «Червона доріжка». Не пропустіть цієї суботи о 19:00.

Схожі статті