+380673870816 +380673870816

До Дня фізичної культури і спорту рівненських спортсменів нагородили грамотами

У другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури і спорту. Сьогодні представники обласної влади привітали усіх спортсменів Рівненщини та вручили державні відзнаки, подяки та почесні грамоти кращим з кращих.

З 1994 року в Україні відзначається День фізичної культури і спорту. Як констатують в обласній владі, з кожним наступним роком на Рівненщині стає все більше спортсменів, якими пишається наш край.
 
Світлана Сад, заступник голови Рівненської ОДА:


когорта визначних спортсменів поповнилася 37 майстрами спорту України, 8 майстрами спорту міжнародного класу, 3 заслуженими тренерами України. Наша область може гордитися такими досягненнями.


За словами першого заступника голови Рівненської обласної ради Михайла Кривка, матеріальна база рівненського спорту, нажаль, знаходиться не у найкращому стані. Проте, не все так безнадійно. Пан Михайло запевнив спортсменів, що обласна влада пам'ятає про  проблеми у цій галузі та постійно шукає шляхи їх вирішення.

Михайло Кривко, перший заступник голови Рівненської обласної ради:

у керівництва області є розуміння значимості тої справи, якою займаються спортсмени. Я запевняю, що в колі керівників це питання обговорюється давно і вибудовуються певні плани.

36 нагород сьогодні знайшли своїх щасливців. Усі ці відзнаки  спортсмени отримали за копітку та наполегливу працю. Адже вони – спортивна гордість нашого краю.


110909_Sport sferadesigner

Схожі статті