+380673870816 +380673870816

Десять заповідей: мета явлення Ісуса Христа на землю (ВІДЕО)

Духовний проект «10 Заповідей»- це свідчення людей, які пережили в своєму житті надзвичайний дотик Всевишнього Бога і в результаті отримали: спасіння від пекла, зцілення від смертельної хвороби, звільнення від алко та наркозалежності, свободу від демонів, востановлення в шлюбі від розлучення, збереження життя від самогубства та інші милості Ісуса Месії.

У цьому випуску йде заклик суспільства, до думки, що «ми не можемо будувати сім’ю, родину, себе, як особистість і суспільство на тимчасових та оманливих ідеях, які сьогодні привели Україну в цей стан, в якому вона живе.”

Надхненням даної теми стало військове вторгнення в нашій країні. Звертаючись до Святого Письма, ми можемо помітити, що кожен раз, коли відбувалося будь-яке вторгнення, це був один із сигналів для народу Ізраіля для їх покаяння, тому що, він покладав основи не на Заповідях Божих. Тому, у цей час, коли іде не стабільна ситуація в країні, нам потрібно склонитися перед Всевишнім, в покаянні, в першу чергу - за себе та свої гріхи. Може виникнути питання: “У чому мені каятись?”. Наше жахливе сьогодення говорить про те, що ми маємо не правильні посіви і жнемо те, що маємо.

Отож, ми повинні зробити все, як люди, які нази- вають себе християнами, які мають та знають Святе Письмо, які вивчають у різних духовних семінаріях та духовних закладах Закони Божі, - втілювати їх у життя нашого суспільства.

Схожі статті