+380673870816 +380673870816

День усиновлення "Небесна колискова" провела із дітьми у рівненському притулку

30 вересня в нашій країні відзначали День усиновлення. Нині в Україні живуть 96 тисяч сиріт, з яких 26 тисяч підлягають усиновленню. До дітей, які позбавлені родинного затишку та нині перебувають у Рівненському притулку служби у справах дітей ОДА, цього дня завітала "Небесна колискова", аби вручити подарунки та створити справжню сімейну атмосферу.

Нині у Рівненському притулку служби у справах дітей ОДА перебуває 35 вихованців. Створити свято для них вирішив дитячий проект "Небесна колискова". Разом із улюбленицею дітлахів, автором і ведучою програми "тьотьою" Валею до притулку завітали веселий клоун, Міккі Маус, казковий Єнот та маленькі танцівниці. Цікаві, рухливі ігри та найщиріші побажання цього дня лунали на адресу вихованців притулку.

Тьотя Валя, організатор свята:

- Хотілося б побажати їм, щоб вони повертались у свої сім’ї, а якщо не вийде, то щоб знаходились люди, які будуть любити їх краще, ніж свої батьки. Це принаймні відверто. Хай вони краще будуть щасливі у чужих сім’ях, аніж у своїх не дуже. 

Прийшов у гості до малечі і начальник служби у справах дітей Рівненського міськвиконкому Андрій Міщеня.

Андрій Міщеня, начальник служби у справах дітей Рівненського міськвиконкому:

- Дуже прикро, що в наш час, коли немає ні війни, ні жодних надзвичайних подій, а ось в такому закладі, як притулок знаходиться більше 30 діток. Це з одного боку засмучує, а з другого, - радує, адже діти сьогодні захищені, нагодовані. Є люди доброї волі, які привозять їм подарунки і роблять свято, а ми докладемо усіх зусиль, аби наступний рік вони вже провели в сім’ях.

Окрім міні-концерту, веселих ігор з казковими персонажами та пізнавальних журналів, від партнеру проекту "Небесна колискова" дітки отримали смачні та корисні подарунки - солодощі та йогурти.

Валентин Яремчук, партнер проекту "Небесна колискова":

- Хай їм смакує. Все дуже-дуже чудово.

Святкова програма та подарунки підняли настрій дітлахам, втім найбільше вони прагнуть лише одного: повернутись у родину та відчувати себе потрібними не лише у свята, а й щодня.

Схожі статті