+380673870816 +380673870816

День Святого Миколая діти провели разом із «Небесною колисковою» (ВІДЕО)

Свято добра, радості та позитиву влаштували в ТРЦ «Екватор» учасники проекту «Небесна колискова». Із неординарними виступами, піснями, конкурсами та подарунками день Святого Миколая  відзначили дітлахи разом із своїми батьками. 

Валентина Волошина, автор та ведуча проекту «Небесна колискова»:

- Сьогодні ми підготували зовсім нову програму в стилі фроузен. Буде Святий Миколай, багато аніматорів, Міні Маус, Бель, Ельза, Олаф, Анна – всі найулюбленіші герої. Також виступатимуть маленькі зірки Великого Голівуду і багато конкурсів від наших партнерів.

Так, для шанувальників проекту «Небесна колискова» підготувала свої найкращі виступи. Усі вони супроводжувалися бурхливою підтримкою  публіки. Маленькі таланти буквально розірвали сцену нестримним позитивом та щирою самовіддачею.

Чи не найбільше в цей день малюки чекають на особливого гостя – Святого Миколая Чудотворця. Вони вірять, що саме він майстер подарунків та творець чудес. Своєю увагою Миколай не оминув свято  й завітав у гості до малечі. Також діток розважали казкові герої, які подарували всім справжню та незабутню казку.

Ельза та Анна:

- Ми дуже раді, що сьогодні «Небесна колискова» запросила нас на чудове свято Святого Миколая. Дітки отримали свої подарунки, раді, усміхнені і це головне. Хочемо побажати багато щастя, щоб вони раділи завжди. І щоб у нашому буденному житті було більше казки.

І малеча, і батьки отримали змогу не лише досхочу повеселитися, насолодитися виступами, а й отримати цінні подарунки від спонсорів свята. Так, оздоровчо-консультативний центр підготував корисні для здоров’я презенти  учасникам дійства.

Оксана Данилова, засновник  центру «ФітоБіола»:

- Фітоцентр «ФітоБіола» в місті створений вже близько 15 років саме для тих людей, які не мають часу на хвороби. На сьогоднішній день  наш центр спрямований повністю на українського виробника. Це те, що перевірено роками від дідів і прадідів. Це є натуральні продукти для нашого здоров’я. 

А ці спонсори добре знаються на надсучасних методах очистки води. Роблять це за новітніми технологіями, аналоги яких використовуютьcя в Америці та Німеччині. Так, центр продажу питної води «АКВА САНА ДАР» прагне привчити рівнян до якості та чистоти.

Дмитро Драч, директор центру очистки питної води «АКВА САНА ДАР»:

- Це звичайна вода, бо не має різниці, яку воду брати. Ця вода 7 рівнів очистки мембранним методом. Вона ідеально підходить для вживання. Її можна давати найменшим діткам. Нічого кращого в нас на ринку нині немає. 

Довгоочікувані подарунки отримали й маленькі відвідувачі свята, компанія «Гранд Тойз» не обділила дітей увагою та потішила оригінальними іграшками, які нині користають неабиякою популярністю у всій Україні.

Костянтин Федорчук, директор представництва «Гранд Тойз»  у м. Рівне: 

- Наша компанія «Гранд Тойз» займається  продажем дитячих іграшок та товарів більше 5 років по Україні. Ми одні з найбільших дистриб’юторів. Маємо близько 6 тисяч найменувань. Розвиваємося дуже динамічно. Кожного дня надходить близько 150 новинок. У нас є ціль чи радше мрія, щоб  у кожної дитини в Україні була хоча б одна наша іграшка.

Організовують це свято традиційно в улюбленому місці всіх рівнян торгово-розважальному центрі  «Екватор».

Вікторія Шпакович, event-менеджер ТРЦ «Екватор»:

- Не перший рік ми святкуємо День Миколая Чудотворця  з «Небесною колисковою». Це вже стало нашою традицією. Ми щасливі бачити ці радісні посмішки і завжди намагатимемося робити й надалі такі свята.

Своїм гостям та глядачам проект «Небесна колискова» подарував справжній новорічний настрій, море веселощів та заряд позитиву на довгий час. 

Схожі статті