+380673870816 +380673870816

Безбар’єрність в дії: підрозділи міграційної служби Рівненщини доступні для маломобільних груп населення

Упродовж останніх років частина територіальних підрозділів міграційної служби Рівненської області змінила місце розташування. Так, нещодавно Березнівський відділ УДМС відкрився за новою адресою: м. Березне, вул. Миколи Буховича,6. Нове приміщення розташоване у зручному місці, комфортні умови для праці і надання адміністративних послуг, прозорі дії і швидкий результат – це те, чого очікують люди від візитів до міграційної служби.

Надаючи адміністративні послуги громадянам, важливо врахувати потреби усіх категорій, у тому числі людей літнього віку, осіб з інвалідністю чи з тимчасовим порушенням здоров’я. Питання забезпечення доступності для маломобільних груп було і є серед пріоритетних. Мова про перший поверх в адміністративному приміщенні, облаштування пандуса біля входу, створення інших умов відповідно до сучасних вимог доступності і безбар’єрного простору.

Нагадаємо, що оформити внутрішній паспорт громадянина України чи паспорт для виїзду за кордон можна в будь-якому підрозділі Міграційної служби незалежно від місця реєстрації.

Схожі статті