+380673870816 +380673870816

Артилерійський катер військово-морських сил незабаром носитиме ім’я "Рівне"

Артелерійський катер військово-морських сил України незабаром може бути названий на честь нашого міста. Про це повідомили на персональному сайті міського голови Рівного.

З ініціативою присвоїти катеру АКА-01 почесну назву "Рівне" виступила місцева спілка ветеранів Афганістану, яка вже впродовж кількох років шефствує над кораблем і його екіпажем і навіть сприяла його швидшій реконструкції.

Власне саму ідею присвоєння артилерійському катеру почесного імені "Рівне була озвучена під час урочистостей з нагоди 25-ї річниці виведення військ з Афганістану. Міський голова Рівного Володимир Хомко цю ініціативу сприйняв схвально і навіть пообіцяв командиру катера посильну фінансову підтримку з міського бюджету.

Сьогодні делегація військових моряків провела зустріч з керівництвом міста аби намітити перші кроки співпраці і якнайшвидше, принаймні до святкування Дня флоту України, завершити всі юридичні процедури, необхідні для присвоєння бойовому катеру військово- морських сил України почесного імені "Рівне".

Схожі статті