+380673870816 +380673870816

Арт-громада. Гощанська ТГ. Випуск 10 (ВІДЕО)

Арт-громада. Гощанська ТГ. Випуск 10

Культурно-митецька програма «Арт-громада» сьогодні досліджує Гощанський край. Подейкують, що тут є найромантичніша набережна та найбільш таємнича садиба. Гайда з нами, розкривати секрети.

Місцеві жителі кажуть, що садиба Ленкевичів має багато таємниць та легенд. Не менш загадковий і парк, крізь який пролягає шлях до маєтку. Що лишили поміщики у спадок нащадкам, зараз подимось. Величезний старовинний млин ще кілька десят років тому функціонував. Дерев’яний вітряк збудований ще у 1895 році. Уявіть, свідком скількох подій він став. Давайте познайомимося з старожилом.

Найромантичніша набережна у Гощі розташувалась на схилі річки Горинь. Мальовничі краєвиди спонукали тому, аби місцеві облогородили територію. Чи не усі мешканці проводять тут своє дозвілля. Тож завітаємо і ми.

У рамках проекту «Арт-громада» експерти із різних сфер навчають менеджерів культури. А все для того, аби успішно розвивати родзинки краю і впроваджувати нові ідеі?.

Рукотворні пам’ятки милуватимуть око у Гощанській громаді ще не одному поколінню. А романтичні вечори та таємничі прогулянки приносять задоволення усім відвідувачам.

За підтримки Українського культурного фонду

Схожі статті