+380673870816 +380673870816

Арсеній Яценюк доручив головам ОДА забезпечити роботу «гарячих ліній» для інформування про можливі загрози

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив керівникам обласних державних адміністрацій проводити роз’яснювальну роботу серед громадян щодо посилення заходів безпеки і забезпечити роботу «гарячих ліній» для інформування про можливі загрози та загострення ситуації. Про це він сказав у під час селекторної наради з керівниками ОДА.

Він звернувся до керівників обласних державних адміністрацій та керівників місцевих управлінь силових відомств проводити роз’яснювальну роботу серед громадян, «пояснювати людям, що ми посилюємо заходи безпеки, що в нас є достатньо сил і засобів, аби справитися з будь-якою загрозою, і  коли люди бачать на вулиці правоохоронців, то це є ознака тільки одного – влада контролює ситуацію і ми несемо повну відповідальність за безпеку українських громадян».

Як повідомили у Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю КМУ, Арсеній Яценюк також відзначив ефективну роботу «гарячих ліній» і доручив головам ОДА: «на обласних телеканалах і на обласному радіо дати номери телефонів «гарячих ліній», щоби громадяни сповіщали про будь-які факти і навіть підозри щодо вірогідного загострення ситуації, скоєння злочинів, підозрілих осіб, і щоби в нас ця система інформування працювала найактивнішим шляхом».

[[textbanner]]

«Ваше завдання сьогодні, завтра, післязавтра і кожен день – спілкуватися з людьми, пояснювати людям, що якщо по вулицям ходять міліціонери, то це означає, що міліція працює і ми забезпечуємо безпеку. Пояснювати людям, що в них є прямий контакт з Міністерством внутрішніх справ і обласними управліннями, куди вони можуть подзвонити і сповістити. І ваше основне завдання – це повна координація роботи», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Схожі статті