+380673870816 +380673870816

Ансамбль сучасного танцю "Едельвейс" на міжнародному конкурсі здобув перемогу

Перше місце здобули танцівники зразкового ансамблю сучасного танцю "Едельвейс" на Міжнародному конкурсі "Різдво в Татрах", що проходив у Словаччині.  

Вісім днів перебували наші танцівники в місті Попрад. За цей час встигли не лише екскурсіями насолодитися, а й звання кращих у своїй віковій категорії завоювати. Із-закордону "едельвейси" повернулися з трофеєм переможців.

Людмила Супонькіна, керівник мистецького об’єднання "Едельвейс":

- Поїздка пройшла вдало. Ми і відпочили, і виступили достойно. Ми не підвели Рівне та Україну. Головне, що лише два коликтива із усіх учасників отримали всі десятки як за перший номер, так і за другий. Учасників було дуже багато. Наші дітки справилися із страхом, окрім того нас підтримали і батьки.

Як розповіла керівник великої родини "Едельвейс" Людмила Супонькіна, близько тридцяти учасників ансамблю з п’ятого по сьомий рік навчання, вже після першого виступу завоювали симпатію суворого журі і втримали її протягом трьох конкурсних днів. Дивували глядачів як яскравими костюмами, так і зарядом хорошого настрою та ритмічними рухами.

Людмила Супонькіна, керівник мистецького об’єднання "Едельвейс":

- Перший танець виконувала наша солістка Віта Дмитрук. Вона в нас і танцює, і співає. Другий танець у нас жартівливий та запальний.

Як стверджують керівники та хореографи ансамблю, ця нагорода стала ще одним впевненим кроком вперед не лише "едельвейсів", а й Рівного.

Схожі статті