+380673870816 +380673870816

736 учнів Рівного здобули 1254 перемоги на олімпіадах і конкурсу-захисту МАН

Наприкінці навчального року у Рівненському ПДМі відзначили кращих з кращих школярів. Усі вони є переможцями олімпіад і конкурсу-захисту Малої академії наук "Рівненські таланти".  

277 школярів цьогоріч  прославляли наше місто на різноманітних олімпіадах і конкурсах-захистах Малої академії наук "Рівненські таланти". Тому для них у Палаці дітей та молоді влаштували справжнє свято. Запросили на нього і міського голову Володимира Хомка. Той в свою чергу привітав школярів з перемогами. Молоді керманич міста побажав бути більш наполегливими. 

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

- Можливо трошки цинічно скажу і дещо не педагогічно, але вам потрібно трошки більше нахабства в хорошому значені цього слова. Адже знання - це дуже добре, але цього мало. Потрібно ще уміти торувати собі дорогу в життя. Поставити собі мету і пробиватися до неї. В мене уже багато розумних знайомих, але вони на якомусь етапі зупинились. Я не кажу, що потрібно йти не дивлячись нінащо, але свою мету потрібно досягати.

Цьогоріч школярі Рівного досягли чимало.736 учнів загальноосвітніх навчальних закладів здобули 1254 перемоги на різних етапах олімпіад і конкурсу-захисту МАН. 28 учнів вибороли 30 перемог всеукраїнського рівня. Лідером серед закладів, які підготували переможців, став природничо-математичний ліцей "Елітар". Його учні з гордістю розповіли про свої досягнення.

Станіслав Сідлецький, учень ПМЛ "Елітар":

- Був переможцем 3 етапу Всеукраїнського конкурсу МАН, брав участь у 8 секціях на міському етапі. Я буду і надалі працювати над своїми роботами для покращення становища науки в Україні.

Віталій Кінда, випускник ПМЛ "Елітар":

- Минулоріч я у відділенні технічних наук зайняв на всеукраїнському рівні перше місце. Цього року в секції експериментальної фізики зайняв 3 місце. Планую також продовжувати свою діяльність, але пов’язану з програмуванням.

Усім  переможцям на сцені міський голова разом зі своєю заступницею та начальником управління освіти вручили фотоальбоми, де розміщені світлини кращих з кращих з-поміж тих, хто здобуває славу освіті Рівного. 

Схожі статті