+380673870816 +380673870816

Верховна Рада проголосувала за призначення Віталія Коваля головою Фонду держмайна

Фото з ФБ сторінки Рівненської ОВА

Депутати Верховної Ради підтримали кандидатуру Віталія Коваля на посаду голови Фонду держмайна України. Подання про його призначення до парламенту вніс Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

«Держава покликала – я йду. Дякую Володимиру Зеленському та Офісу Президента за довіру, а також кожному жителю Рівненщини за підтримку, - зазначив Віталій Коваль . - Важливо перезавантажити роботу потужного державного органу - Фонду держмайна, вже сьогодні. Саме на цю установу і на мене, як нового керівника, покладається велика відповідальність - працювати на перемогу України. Завдання, щоб всі кошти, згенеровані фондом, йшли на обороноздатність і зміцнення держави».

Також Віталій Коваль висловив впевненість, що наступний очільник області ефективно і достойно продовжить роботу професійної команди. Частина її залишиться працювати в регіоні, а частина невдовзі буде столичними управлінцями.

«Приємно, що на головні державні посади приходять люди, які чудово розуміють, для чого потрібні індустріальні парки, локалізація, державна підтримка переробної промисловості», - відзначив заступник голови комітету з питань економічного розвитку у ВРУ Дмитро Кисилевський. - За останні два роки обговорював нові інструменти економічного розвитку громад з багатьма губернаторами – рівненський був одним з найефективнішим».

Нагадаємо, Віталій Коваль працював керівником Рівненської ОДА понад 4 роки.

Після Указу Президента України про його звільнення з посади, обов’язки керівника Рівненської ОВА виконуватиме перший заступник голови ОДА Сергій Подолін – відповідно до функціональних повноважень.

Схожі статті