+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 29.08.-04.09.2016 (ВІДЕО)

Анонс:

До Рівного поборотися за звання найсильнішого завітали спортсмени з усієї України та Польщі. Рівне відсвяткувало свій день народження. У Рівному збірна України зі спідвею виборола перемогу у своїх суперників з Європи. На ковальському фестивалі для Рівного виготовили металевих риб. Любителі джазу з’їхалися у Рівне на фестиваль «Art Jazz Cooperation».

У Рівному частина мешканців будинку Марка Вовчка, 50 сумніваються у законності створення у їхньому будинку ОСББ. Про проблеми та ефективність витрат бюджетних коштів  говорили у стінах Рівненської ОДА. На території Рівненського заводу тракторних агрегатів розгорнулася війна за колишні цехи. Рівненський художник Олександр Гурістюк на виставці своїх робіт презентував портрет дочки Георгія Косміаді.

У Рівному прощалися із загиблим у зоні АТО танкістом Олександром Васюком. У Рівному знайшли каналізаційні труби, які пролягали від приватного помешкання до озера. На Рівненщині ремонт мосту у селі Городок обійдеться у більш ніж три мільйони гривень. У Рівному демонтували гаражі. Поліція Рівненщини оголосила конкурс на посади слідчого та дільничного.

У школах Рівного пролунав перший дзвоник. У День знань студенти РДГУ поклали квіти до пам’ятника першій вчительці. Близько шести сотень абітурієнтів цьогоріч стали спудеями Острозької академії. Посвята у студенти Міжнародного економіко-гуманітарного університету розпочалася зі спільної молитви.

Бійців АТО першої хвилі мобілізації збирають на військові навчання на рівненський полігон. Чи варто перекривати центр Рівного задля проведення масових акцій? На День знань у Володимирецькому колегіумі в учнів військово-спортивного профілю відбулася посвята. У Рівному оновили концертну залу МПК «Текстильник».

Схожі статті