+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 25.04.-01.05.2016 (ВІДЕО)

Анонс:

Гаряча вода у домівках рівнян має з’явитися на цьому тижні. У Рівному пройшли заходи до роковин Чорнобильської катастрофи. В Острозькій академії відбулася дев’ята Всеукраїнська олімпіада юних знавців Біблії. Екс-посол України у США Олександр Моцик завітав до студентів МЕГУ. На Рівненщині Аграрна партія вийшла на суботник.

У Рівному вшанували подвиг ліквідаторів аварії на ЧАЕС. Всі транспортні засоби Рівного планують обладнати приладами GPS. У Рівному особливі діти разом з міським головою розмальовували писанки. У МЕГУ відбулися ювілейні 20-ті Міжнародні учнівські читання «Я голосую за мир».

Рівненщину відвідав Міністр юстиції України Павло Петренко. ПАТ «Рівнегаз» встановить майже 300 безкоштовних будинкових лічильників газу. Архієпископ Рівненский і Острозький дав поради як правильно виходити з посту. Народний депутат від «Свободи» Олег Осуховський приїхав у Рівне, аби прозвітувати про свою політичну діяльність.

Школярі Рівного об’єднали свої зусилля,  аби врятувати онкохворого Максимка. ОДА очолив секретар Рівнеради  Олексій Муляренко. Напередодні великодня працівники «РівнеАзоту» влаштували толоку. Депутати всіх рівнів ВО «Свободи» з’їхалися у Рівне, аби розповісти про свою роботу. Спідвей повертається до Рівного. У Рівному створили «Писанковий сад» з велетенських пасхальних яєць.

На Рівненському полігоні зустріли  14 окрему механізовану бригаду, яка боронили Україну на передовій під Мар'їнкою. Близько тисячі правоохоронців Рівненщини охоронятимуть спокій громадян під час травневих свят. Новий голова Рівненської ОДА розповів про перші кроки на посаді. Рівненські благодійники відправились з гуманітарною допомогою на Схід. На Рівненщині вже створено 8 об’єднаних громад. У МЕГУ відбувся Міжнародний українсько-німецький проект «За мир та демократію в новому українському суспільстві».

Схожі статті