+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 18.01.-24.01.2016 (ВІДЕО)

Анонс:

Про нововведення у роботі Мін’юсту розповіли у Рівному. Підприємство теплових мереж Шепетівки через суд повернули у комунальну власність. Частина рівненських націоналістів покинули ряди «Правого сектора». У центрі медико-соціальної реабілітації дітей, що знаходиться при Рівненській обласній лікарні, колядували.

За минулу добу у Рівному захворіло понад 800 містян на грип. Рівняни святкують Водохреще масовим пірнанням. На Рівненщині військовим підняли заробітну плату. Мешканцям Рівненського зоопарку морози не страшні.

У Рівному презентували виставку арт-проекту Андрія Котлярчука «Добровольці». Засудженим Городоцького виправного центру, що на Рівненщині освятили воду. Куди подіти ялинку після свят. У Рівному озвучили видання для людей з порушеннями зору «Інва.nеt».

У Рівному презентували «Відкритий бюджет». На Рівненському льонокомбінаті відкрили унікальну твердопаливну котельню, аналогів якій немає в Україні. За два з половиною місяці подружня пара з Рівного об’їхала автостопом 9 країн Європи. Взимку рівнянам радять правильно харчуватися, щоб бути здоровими.

Карантин у школах Рівного продовжено до  29 січня. У День Соборності рівняни створили «живий ланцюг». Чи розчищені дороги у Рівному? Голова Рівненської облради проінспектував роботу Клеванського військового госпіталю.

Схожі статті