+380673870816 +380673870816

Новини Рівного. Підсумки від 13.06.-19.06. 2016 (ВІДЕО)

Анонс:

Військові просять журналістів висвітлювати події із зони АТО об’єктивно та з обережністю. В Острозькій академії обговорили регіональні та міжнародні аспекти розвитку ядерної енергетики. Депутати хочуть звільнити обох голів Рівненської облради.

Найбільша субсидія у Рівному понад 11 тисяч, а найменша - 14 копійок. Громада Рівного обговорила питання будівництва багатоповерхівки на Коновальця, 2. Про проблеми і здобутки медицини Рівного говорили представники  галузі охорони здоров’я.

Міська влада планує судитися через розплідник собак у Рівному. У Рівному на Театральній площі та біля райдержадміністрації з’являться «розумні зупинки». МЕГУ увійшов у список кращих вишів України. Рівненська міська влада знайшла інвестора, котрий буде викачувати з місцевого сміттєзвалища метан.

На сесії Рівнеради обрали секретаря та продовжили оренду землі на «Дикому». У Рівненському пологовому будинку вже рік не вакцинують дітей вів  туберкульозу. На рівнян на День батька та молоді  чекає чимало розваг. У Рівному планують переселити управління соціального захисту населення.

У Рівному добровольці  АТО вимагають  визнати їх офіційно учасниками бойових дій. Обидва «голови» Рівненської обласної ради написали заяви на звільнення. Рівнераду пікетували невдоволені містяни.

Схожі статті