+380673870816 +380673870816

Майже дві сотні віршів - і всі вони про сучасність: Любов Ярмолюк презентувала відразу дві книги (ВІДЕО)

Талановита людина - талановита в усьому. Так, Любов Ярмолюк - лікар за професією і письменниця за покликанням. Нещодавно у Рівному вона презентувала відразу дві книги: «В набат забили дзвонарі» та «Що таке на світі щастя?».

Майже дві сотні віршів – і всі вони про сучасність. Про нашу владу, бойові дії на Сході, та непоправні людські втрати. Все це письменниця Любов Ярмолюк об’єднала у поетичну збірку під символічною назвою «В набат забили дзвонарі». Авторка розповідає, книга мала вийти ще напередодні першої річниці Революції Гідності. Та збірку видали значно пізніше, однак вона так і не втратила своєї актуальності.

Любов Ярмолюк, поетеса:

Ми бачимо, що три роки поспіль у нас в державі проливається кров. При чому молоді люди кладуть своє життя на алтар, тому що весь світ затамувавши подих, дивится, що ж на Україні відбувається. А тут відбувається те, що потрібно називати своїми іменами - іде війна.

Поетична збірка вийшла накладом в 100 примірників. Видавець Віталій Лесько зазначає, якщо поетичні збірки користуватимуться попитом, то друкуватимуть ще. 

Віталій Лесько, видавець:

Любов Петрівна - вона досвідчений лікар, але має талант, натхнення. Вона має досить багато краєзнавчої роботи. Видає книжки історичні, краєзнавчі. І коли вона звернулася до мене, щоб з бажанням видати цю збірку - я погодився, знайшов певні ресурси і допоміг видати цю книжку. Тому що треба талановитим людям допомагати у наш час, коли це досить складно.

Окрім поетичної збірки Любов Ярмолюк презентувала ще одну книжку, але вже дитячу, під назвою «Що таке на світі щастя?». У ній, зокрема, йдеться про те, що життя може бути коротким, але, головне, щоб воно було яскравим. Привітати письменницю із таким своєрідним подвійним святом прийшли друзі, колеги і шанувальники.

Петро Невірковець, художній керівник народно-аматорського хору «Верес»: 

Я знаю, що вона дуже талановита жінка, вона творча людина, волонтерка. І та, яка не залишає поза собою цю тему і ці події, які відбуваються в Україні.

Андрій Остапчук, Липківський сільський голова:

Твори її у мене є. Я придбав ці твори з великим задовленням. Адже, вона цікавиться нашим минулим, історією свого краю, вона піднімає ось ті всі упущені моменти і щоб люди могли спокійно почитати і знати про свій край.

Наразі, письменниця працює над наступною поетичною збіркою. Коли вона побачить світ -авторка тримає у секреті.

Схожі статті