+380673870816 +380673870816

Завершено досудове розслідування стосовно 4 громадян за підозрою у вчиненні хуліганських дій біля приміщення Рівненської ОДА

Під процесуальним керівництвом прокуратури Рівненської області слідчі ГУ Національної поліції України в Рівненській області завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення групою осіб хуліганських дій біля приміщення Рівненської обласної державної адміністрації.

У вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК (хуліганство) підозрюються 4 жителі області. Про це повідомила прес-служба прокуратури Рівненської області.

Нагадаємо, у грудні 2015 року вказані особи з мотивів явної неповаги до суспільства порушили громадський порядок та спричинили тілесні ушкодження 64-річному чоловіку, кинувши його до залізного баку, та ще одній особі. Дії підозрюваних супроводжувались особливою зухвалістю та винятковим цинізмом, зокрема по відношенню до людини похилого віку.

[[textbanner]] 

Наразі обвинувальний акт стосовно усіх обвинувачених скеровано у Рівненський міський суд для розгляду. Санкція статті передбачає покарання у виді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 4 років.

Схожі статті