+380673870816 +380673870816

За минулу добу ворог здійснив 52 обстріли позицій сил АТО

Прес-центр штабу АТО повідомляє: ситуація в зоні АТО залишається складною, проте контрольованою. Проросійські найманці продовжують нехтувати Мінськими угодами та вести вогонь по позиціях Збройних Сил України із зброї великого калібру.

За минулу добу ворог здійснив 52 обстріли позицій Збройних Сил України. З них на Донецькому напрямку — 38. Найчастіше ворог обстрілював Авдіївку, Марїнку, Майорськ, Зайцеве, Луганське, при цьому бойовики використовували міномети 120 та 82 калібру, гранатомети різних систем, стрілецьку зброю.

[[textbanner]] 

Збільшилась кількість обстрілів на Маріупольському напрямку — за минулу добу бойовики 14 разів вели обстріли позицій сил АТО. Слід зауважити, що тут, здебільшого, ворог використовував бойові машини піхоти, автоматичні гранатомети, також працювали снайпери. Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони України.

На одному з напрямків, під час вогневої відповіді наших військ на обстріл бойовиків було знищено 1 одиницю ворожої техніки - КамАЗ. Слід зазначити, що фактично кількість ворожих обстрілів не зменшується, а сили АТО продовжують надійно утримувати займані позиції.

Схожі статті