+380673870816 +380673870816

За два дні піротехніки МНС Рівненщини знешкодили 15 одиниць вибухонебезпечних предметів часів Другої Світової війни

В лісовому масиві, що неподалік села Решуцьк Рівненського району, жителька села Сергіївка, цього ж району під час збирання грибів виявила два предмети, зовні схожих на снаряди часів Другої Світової війни. Про це повідомила прес-служба УМНС України в Рівненській області.

Наступного дня групою піротехнічних робіт ТУ МНС України у Рівненській області було встановлено що знахідкою виявились два артилерійських снаряди калібром 76 міліметрів. Під час обстеження місця знаходження боєприпасів додатково було виявлено ще сім снарядів такого тупу, один снаряд калібром 45 міліметрів та один артилерійський снаряд калібром 122 міліметри часів Другої Світової війни.

Піротехніки МНС продовжили обстеження місця знахідки вибухонебезпечних предметів та виявили два артилерійських снаряди калібром 76 міліметрів та два артилерійських снаряди калібром 122 міліметра. Всі пам’ятки минулого було знешкоджено у спеціально відведеному для цього місці. Всього протягом 11-12 жовтня групою піротехнічних робіт ТУ МНС у Рівненській області знешкоджено 15 одиниць вибухонебезпечних предметів часів Другої Світової війни.

Схожі статті