+380673870816 +380673870816

З танку та ПТКР терористи вели вогонь по блокпосту «Мар’їнка»

Протягом доби незаконні збройні формування продовжували здійснювати обстріли місць спільного несення служби прикордонних підрозділів та ЗСУ, при цьому вогонь вівся і з танків. Загалом російські найманці 3 рази відкривали вогонь по блокпостам. Про це повідомив прес-центр Державної прикордонної служби.

Зокрема, терористи в черговий раз атакували блокпост «Мар’їнка». Спочатку до 2 години ночі вчора вони вели вогонь з мінометів. Загалом поблизу місця несення служби розірвалося близько 100 мін. Також бойовики використовували АГС, стрілецьку зброю та зенітну установку. Згодом до обстрілу вони залучили танк, з якого було здійснено 7 пострілів, та ПТКР, а також продовжували застосовувати стрілецьку зброю та зенітну установку. Захисники блокпоста протягом всього дня гідно давали відсіч ворогу. Українські військові вогнем у відповідь зі стрілецької зброї, гранатометів та АГС не дозволили ворогу наблизитися до зайнятих позицій. Проте у результаті вогневого протистояння 3 прикордонників та 1 військовослужбовець ЗСУ отримали поранення. Один з прикордонників доставлений до військово-медичного госпіталю МО. Стан його здоров’я задовільний.

[[textbanner]]

Вчора терористи також обстрілювали зі стрілецької зброї та зенітної установки блокпост «Золоте», на якому спільно знаходяться прикордонники та військовослужбовці ЗСУ. Крім того, під час обстрілу російсько-терористичними військами н.п. Станично-Луганське під вогонь також потрапив прикордонний підрозділ. У результаті розриву пострілів 2 прикордонника отримали легкі поранення.

Схожі статті